Suomilimiitti

Palvelun arvosana

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Nyt jopa 2000 euron kuluton ensinosto!

Suomilimiitti yhteenveto

Suomilimiitti on suomalainen suosittu joustoluottoa myöntävä lainapalvelu.

Heidän kautta on mahdollista hakea joustoluotto 2000 euron luottorajalla. Voit omalta luottorajalta nostaa lainaa niin usein kuin haluat ja nostot voivat olla suuruudeltaan 10-2000 euroa.

Joustoluotossa maksetaan ainoastaan siitä osuudesta, mikä nostetaan tilille. Eli mikäli et tee nostoja tai maksat aiemmin nostetun lainan kokonaisuudessaan takaisin, ei sinulle kerry mitään kuluja.

Suomilimiitin joustoluotto on aina käytettävissäsi sen jälkeen, kun olet kerran tehnyt hakemuksen ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen. Se on kuin luottokortti kännykässä.

Mikäli tulet myöhemmin tarvitsemaan lainaa, saat sitä nostettua nopeasti taas omalta joustoluotolta. Nostetut lainat siirtyvät tilillesi nopeasti, usein alle 15 minuutissa.

Yleisimmät kysymykset

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Suomilimiitti myöntää luottoa hakijoille, jotka ovat vähintään 21 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia.

Hakijan luottotiedot tarkistetaan aina hakemuksen yhteydessä, joten maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

Hakijalla tulisi olla myös suomalainen pankkitili, siihen verkkopankkitunnukset sekä riittävä takaisinmaksukyky.

Kuinka nopeasti joustoluottoa saa?

Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Alustavan lainapäätöksen Suomilimiitti lupaa lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Alustavan lainapäätöksen jälkeen Suomilimiitti voi pyytää tarvittaessa toimittamaan tositteet omista palkka-tai eläketuloista, jotta he voivat varmistua hakijan maksukyvystä.

Lopullisen lainapäätöksen jälkeen voit nostaa joustoluottoa heti tilille. Luotto siirtyy hakijan tilille usein noin 15 minuutissa.

Huomioitavaa on kuitenkin, että alustavan lainapäätöksen saat, vaikka teet hakemuksen palvelun aukioloaikana. Lopullisen lainapäätöksen saa kuitenkin vain palvelun aukioloaikana klo 8-22 välisenä aikana.

Tarvitsenko vakuuksia?

Suomilimiitin joustoluotto on täysin vakuudeton laina.

Siihen ei myöskään vaadita henkilötakaajia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö hakijalle tulisi olla säännöllisiä tuloja.

He voivat varmistaa hakijan maksukyvyn pyytämällä tositteita palkkatuloista ennen lopullisen lainapäätöksen antamista.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Joustoluotossa maksuaika riippuu paljon siitä, kuinka paljon nostat lainaa tilillesi.

Joustoluotossa sinun tulee kuukausittain maksaa takaisin vähintään vaadittu minimisumma. Tämä summa on 12.5% avoimesta saldosta.

Voit kuitenkin koska tahansa maksaa myös suuremman summan takaisin kerralla. Maksettuasi lainaa takaisin, vapautuu lyhennetty osuus pian taas käytettäväksi omalle luottorajallesi.

Miten nostat luottoa tilille?

Helpoiten lainan nostaminen omalta joustoluotolta onnistuu kirjautumalla Suomilimiitin palveluun omilla tunnuksilla. Saat nämä tunnukset silloin, kun teet lainahakemuksen.

Suomilimiitti tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa lainaa tilille tekstiviestillä. Viestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin hinnan.

Jos haluat nostaa lainaa tekstiviestillä, se onnistuu lähettämällä tekstiviesti SL SUMMA PIN-koodi (esim. SL 100 456789) numeroon 173172.

Yhteystiedot

Puhelin: 03 3399 3600 (vain pvm)

Sähköposti: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

Avoinna: ma-su 8-22

Osoite:
J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Sivuston osoite:
https://www.suomilimiitti.fi

Kaikki arvostelut

There are no reviews yet. Be the first one to write one.