Ostosraha

Palvelun arvosana

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Suurempaakin kulutusluottoa hetkessä tilille!

Ostosraha yhteenveto

Ostosraha on suosittu suomalainen lainapalvelu, joka myöntää kulutusluottoa 400-10.000 euroa. Maksuaikaa he tarjoavat joustavasti 1-8 vuotta.

Heidän kautta voi saada suurempaakin lainaa todella nopeasti, sillä heidän lainahakemus on helppo ja nopea täyttää.

Lainapäätöksen he lupaavat muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lopullisen lainapäätöksen jälkeen kulutusluotto siirretään hakijan tilille noin 15 minuutissa.

Ostosrahan kulutusluotto on kertalaina, joka maksetaan kerralla hakijan tilille. Lainan nostamisen jälkeen lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä sovitun maksuajan mukaisesti.

Vanhat asiakkaat voivat hakea myös korotusta vanhoihin lainoihin, jolloin uusi laina haetaan normaalisti. Uudella lainalle sitten maksetaan vanha laina kokonaisuudessaan pois ja tästä ylijäävä osuus siirretään hakijan tilille.

Yleisimmät kysymykset

Kuka voi hakea lainaa?

Ostosraha myöntää lainaa yli 20-vuotiaille Suomen kansalaisille.

Hakijalle tulee olla myös riittävä takaisinmaksukyky, puhtaat luottotiedot, suomalainen pankkitili, verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinliittymä.

Kuinka nopeasti saan lainaa?

Hakemuksen täyttämiseen kannattaa varata 5-10 minuuttia. Alustavan lainapäätöksen saat heti ja mikäli olet toimittanut hakemuksen yhteydessä tarvittavat liitteet ja muut asiat ovat kunnossa, saat muutaman minuutin kuluttua lopullisen lainapäätöksen.

Lopullisen lainapäätöksen jälkeen laina siirretään hakijan tilille noin 15 minuutissa.

Huomioi kuitenkin että tämä pätee vain, jos teet hakemuksen palvelun aukioloaikana. Muussa tapauksessa lopullisen lainapäätöksen saaminen siirtyy seuraavaan aamuun.

Tarvitsenko vakuuksia?

Et tarvitse.

Ostosraha myöntää täysin vakuudettomia lainoja, joihin ei tarvitse myöskään takaajia.

Kunhan hakijalla on riittävä takaisinmaksukyky ja täyttää muut vaatimukset, voi hän saada Ostosrahan kulutusluottoa.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Ostosraha tarjoaa 1-8 vuoden maksuaikoja. 

Maksuajat kuitenkin riippuvat hieman haetuista lainasummista. Esimerkiksi kaikkein pienimmille summille ei ole mahdollista valita 8 vuoden maksuaikaa, kun taas suuremmille summille voit valita minkä vain maksuajan 1 vuodesta 8 vuoteen.

Miten haen lainaa?

Siirry Ostosrahan verkkosivuille ja aloita lainan hakeminen klikkaamalla ”Hae lainaa”-nappia. Tämän jälkeen pääset tunnistautumaan lainapalveluun ja täyttämään hakemuksen.

Täytä hakemus huolellisesti ja varmista että antamasi tiedot ovat oikein. Liitä mahdolliset tositteet tuloistasi jo hakemusta tehdessä, jolloin Ostosraha voi käsitellä hakemuksen heti loppuun saakka.

Tämän jälkeen saat lainapäätöksen. Mikäli hakemus on hyväksytty, pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen. Tämän jälkeen laina siirretään nopeasti tilillesi.

Yhteystiedot

Puhelin: 020 741 2030
avoinna arkisin klo 9-18

Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi
avoinna joka päivä klo 8-22

Fax: 020 741 2031

Osoite:
OPR-Finance Oy/Ostosraha asiakaspalvelu
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI

Sivuston osoite:
https://www.ostosraha.fi

Kaikki arvostelut

There are no reviews yet. Be the first one to write one.