Lainaa

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Lainaa ilman vakuuksia

100-60.000€

Täytä ilmainen lainahakemus ja kilpailutamme hakemuksesi yli 30 lainantarjoajalla.

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja voit vapaasti päättää hyväksytkö vai hylkäätkö tarjoukset vasta sen jälkeen kun olet saanut rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Kuka voi hakea lainaa?
Lainaa voi hakea henkilöt, jotka täyttävät vähintään seuraavat vaatimukset:

- Vähintään 18 vuotta täyttänyt

- Ei maksuhäiriömerkintöjä

- Asuu vakituisesti Suomessa

- Omistaa suomalaisen pankkitilin ja verkkopankkitunnukset

- Omistaa säännölliset tulot ja riittävän takaisinmaksukyvyn

Nämä vaatimukset voivat hieman kuitenkin vaihdella eri lainapalveluiden välillä. Eniten vaihtelua on ikärajassa, joka vaihtelee 18 ja 23 vuoden välillä.
Kuinka paljon voin hakea lainaa?
Meidän sivuston kautta sinun on mahdollista hakea lainaa aina 10 eurosta jopa 70.000 euroon saakka.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että mitä suurempaa summaa olet hakemassa, sitä parempaa maksukykyä sinulta vaaditaan.

Maksukykyyn vaikuttaa hakijan oma taloudellinen tilanne. Mitä paremmat tulot ja pienemmät menot hakijalla on, sitä parempi maksukyky. Suurempiin lainasummiin voidaan myös vaatia kahta hakijaa, josta voit lukea lisää alta.

Kuinka pitkän maksuajan voin saada lainalle?
Maksuaika vaihtelee haettavan lainasumman perusteella. Esimerkiksi pienissä pikavipeissä maksuaika on yleensä maksimissaan vuoden, kun taas suuremmissa kulutusluotoissa maksuaikaa luvataan jopa 15 vuoteen saakka.

Maksuaikaa vaihtamalla voit vaikuttaa lainasi kuukausierään. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

Maksuaikaa ei kuitenkaan kannata valita turhaan liian pitkäksi, sillä silloin sille ehtii kertymään turhaan korkoa ja muita mahdollisia kuluja.

Maksuaika ja kuukausierä kannattaa valita siten, että se on mahdollista maksaa takaisin ilman ongelmia, eikä mahdolliset muut yllättävät menot vaikeuta lainan takaisinmaksua. Tämän voi välttää sillä, että kuukausittain laittaa mahdollisimman paljon rahaa säästöön, mikäli vain mahdollista. Näin yllättävien menojen kohdalla, ne on mahdollista hoitaa säästössä olevalla rahalla.

Voiko työtön saada lainaa?
Työttömänkin on mahdollista saada lainaa. Lainasummat eivät välttämättä ole kovin suuria, mutta pienempiä, alle 2000 euron lainoja voi olla mahdollista saada.

Mikäli työttömällä on kuitenkin säännöllisiä tuloja, esimerkiksi tukien muodossa, silloin lainan saaminen voi onnistua.

On myös lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa ilman liitteitä. Näissä lainasummat liikkuvat yleensä muutamissa sadoissa euroissa.

Voinko saada lainaa ilman korkoja ja kuluja?
Kyllä voit!

Muutamalla lainapalvelulla on tarjouksena ilmainen ensilaina uusille asiakkaille. Tällöin uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainan/ensinoston täysin ilman korkoa ja kuluja.

Maksuaikaa näille ensilainoille saa 1-2 kuukautta. Lainaan ei siis kerry lainkaan korkoa tai kuluja, jos laina maksetaan takaisin kokonaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Joustoluotoissa tarjous koskee yleensä ensimmäistä nostoa. Tällöin on asiakkaan päätettävissä, maksaako hän lainan kokonaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, vai haluaako hän maksaa lainan takaisin kuukausierissä. Jos lainan haluaa maksaa takaisin pienemmissä kuukausierissä, kannattaa silloin huomioida että korkoa ja kuluja ei kerry ensimmäiseen eräpäivään mennessä, mutta tämän jälkeen tuleviin nostoihin ja kuukausieriin korko ja kulut kertyvät normaalin hinnaston mukaisesti.

Onko lainaa mahdollista saada viikonloppuna?
Kyllä on. Nykyisin lähes kaikki lainapalvelut ovat auki myös viikonloppuisin.

Asia kannattaa aina tarkistaa lainapalvelun omilta sivuilta ennen lainan hakemista. Muutama lainapalvelu maksaa lainoja vain arkisin, joten kannattaa tarkistaa tämä asia, jos on tärkeää saada lainaa viikonloppuna.

Niin arkisin, kuin viikonloppuisinkin laina maksetaan hakijan tilille palvelun aukioloaikana, jotka yleensä ovat klo 7-23. Yöllä lainoja ei Suomen lain mukaan saa maksaa hakijan tilille, joten jos haet lainaa yöllä, siirtyy hakemuksen lopulilnen käsittely seuraavaan aamuun.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?
Tämä riippuu paljon siitä, millaista lainaa olet hakemassa ja kuinka suurta lainasummaa olet hakemassa.

Pikavippi ja joustoluotto ovat nopeimpia lainoja saada tilille, kun taas kulutusluoton saamisessa voi kestää hieman kauemmin.

Pienet, noin 100-3000 euron lainat voit saada käyttöösi jopa 15 minuutissa, jos hakemuksessa ei ole mitään ongelmia, ja lähetät tarvittavat liitteet heti hakemuksen yhteydessä. Suuremmissa kulutusluotoissa lainan saaminen tilille voi kestää 1-2 arkipäivää.

Jotta saat lainaa nopeasti, kannattaa varmistaa että teet hakemuksen palvelun aukioloaikana. Muussa tapauksessa saat kyllä alustavan lainapäätöksen, mutta hakemuksen lopullinen käsittely siirtyy seuraavaan aamuun, kun lainapalvelu taas aukeaa.

Palveluiden aukioloajat ovat yleensä klo 7-23, koska tämän ajan ulkopuolella ei Suomen lain mukaan saa maksaa lainoja hakijoiden tilille. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan aukioloajat kunkin lainapalvelun sivuilta ennen hakemuksen tekemistä.

Lainaa mihin tahansa tarpeeseen 100 – 60.000 euroa

Etsitkö tällä hetkellä rahoitusta johonkin hankkeeseen? Netissä toimii kymmeniä lainantarjoajia, joista monen on vaikea löytää ne luotettavimmat ja omaan tarpeeseen sopivat.

Tästä syystä lainaa kannattaa hakea Vakuudettomatlainat.fi palvelussa, jonka kautta voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Kun täytät hakemuksen, me hoidamme lainasi kilpailuttamisen. Hoidamme sen maksuttomasti, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.

Kun saat hyväksytyn lainapäätöksen, saat pian linkin, jossa on salasana, jolla pääset kirjautumaan meidän ”Omille sivuille”. Sieltä näet nopeasti kaikki saamasi lainatarjoukset, joita pääset vertailemaan kaikessa rauhassa.

Kun olet nähnyt ja vertaillut tarjouksia, voit päättää otatko lainaa vai et. Voit halutessasi hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset, eikä tästä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

 

Millaista lainaa kannattaa hakea?

Ennen lainan hakemista, on hyvä tietää millaisia lainatuotteita netissä on tarjolla. Niistä jokainen sopii erilaisiin tarpeisiin.

Oikean lainatuotteen valinta riippuu pitkälti siitä, mihin tarvitset lainaa ja millaista lainasummaa olet etsimässä, sekä tarvitsetko lainan mahdollisimman nopeasti vai onko kyseessä harkittu meno, jolloin lainan tilille saaminen ei ole tärkeintä.

Alla lyhyesti esittelyt kolmesta erilaisesta lainatuotteesta.

Pikavippi – Nopeaan ja pieneen lainantarpeeseen

Pikavippi on yleisesti ottaen pieni, noin alle 1000 euron laina, jonka hakeminen on nopeaa ja helppoa.

Lainan saa tilille parhaimmillaan noin 15 minuutissa, kuitenkin yleensä alle tunnissa viimeistään.

Maksuajat pikavipeissäkin ovat pidentyneet, kun ne aiemmin olivat vain noin kuukauden luokkaa. Nykyisin pikavippiinkin on mahdollista saada jopa vuoden takaisinmaksuaika.

Joustoluotto – Jatkuva laina arjen rahoituksiin

Joustoluotto on kuin luottokortti. Saat tietyn suuruisen luottorajan käyttöösi, mutta voit käyttää siitä vain haluamasi määrän. Joustoluotossa maksetaan vain käytetystä osuudesta. Nostoja voi tehdä oman luottorajan puitteissa niin usein kuin haluaa.

Joustoluotossa on myös sama takaisinmaksuperiaate kuin luottokortissa. Maksat siis minimilyhennystä kuukausittain, jolloin lyhennetty osuus palautuu käytettäväksi omalle luottorajalle. Sitä voi kuitenkin maksaa koska tahansa nopeamminkin takaisin ilman mitään lisäkustannuksia.

Kulutusluotto – Suurempiin harkittuihin menoihin

Kulutusluotto on yleisesti suurempi ja pidempiaikainen laina, kuin muut lainatuotteet. Sitä on mahdollista hakea aina 60.000 euroon saakka ja maksuaikaa on tarjolla jopa 15 vuotta.

Kulutusluoton hakeminen ja käyttöön saaminen on usein hitaampaa kuin muissa lainoissa, koska kyseessä on suurempi lainasumma.

Luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierät ovat aina yhtä suuria laina-ajan alusta loppuun.

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki kauttamme haetut lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia.

Tämä takaa sen, että lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, eikä sinun tarvitse turhaan odotella lainapäätöksiä. Alustavan lainapäätöksen saat lähes välittömästi sen jälkeen, kun lähetät hakemuksen.

Vakuudeton laina on erinomainen vaihtoehto monelle sellaiselle henkilölle, jolle ei ole kertynyt mitään vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Kun haet lainaa palvelumme kautta, et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Ainoastaan oma taloudellinen tilanteesi ja maksukykysi vaikuttaa siihen, voitko saada lainaa.

Joka vuosi ihmiset hakevat enemmän ja enemmän lainaa ilman vakuuksia, koska sen hakeminen on nopeaa ja se onnistuu vaikka kotisohvalta käsin.

Sinun ei siis tarvitse varailla aikoja erilaisiin neuvotteluihin ja odottaa lainapäätöstä monia päiviä. Riittää kun sinulla on esimerkiksi kännykkä, niin voit täyttää hakemuksen palvelussamme koska tahansa se sinulle parhaiten sopii.

Kuinka suurta lainaa voi saada?

Me välitämme lainoja 100 eurosta 60.000 euroon saakka. Kauttamme löydät siis varmasti lainaa mihin tahansa tarpeeseen.

Hakijan maksukyky vaikuttaa siihen, kuinka suurta lainaa hän voi saada.

Jos hakijalla on säännölliset tulot, vähän aiempia lainoja ja pienet menot, voi hän saada kauttamme suurenkin lainan.

Lainaa kannattaa kuitenkin aina hakea vain sen verran, kuin todella tarvitsee. Älä hae ylimääräistä lainaa, vaikka se voisikin houkutella.

Kuka voi saada lainaa?

Palvelumme on tarkoitettu hakijoille, jotka ovat täyttäneet vähintään 18 vuotta, asuvat vakituisesti Suomessa, eikä heillä ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kuitenkin palvelussamme mukana olevilla pankeilla ja lainantarjoajilla voi olla eri kriteerit lainanhakijalle.

Yleisesti ikäraja on sellainen kriteeri, joka vaihtelee lainantarjoajien välillä eniten. Ikäraja voi vaihdella 18 ja 23 vuoden välillä.

Hakijalla on hyvä olla myös henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja kännykkäliittymä. Verkkopankkitunnuksilla voit allekirjoittaa lainatarjoukset, joka on nopein tapa saada laina tilille.

Edullisempaa lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Tiesitkö, että voit liittää hakemukseen myös toisen hakijan? Tämä voi olla esimerkiksi oma avo-tai aviopuoliso.

Kun lainalla on kaksi hakijaa, on heidän parantuneen maksukyvyn vuoksi lainantarjoajien helpompi myöntää heille lainaa.

Kahdelle hakijalla on myös mahdollista myöntää lainaa pienemmällä korolla. Koska lainantarjoajien riski pienenee, voivat he antaa lainalle halvemman hinnan.

Siirry lainahakemukseen ja valitse siinä kohta, jossa kysytään, lisätäänkö hakemukseen rinnakkaishakija.

Rinnakkaishakijan tulee täyttää myös lainantarjoajien asettamat kriteerit lainanhakijalle. Rinnakkaishakijan tulee siis olla myös täysi-ikäinen, hänen tulee olla Suomen kansalainen ja hänellä tulee olla puhtaat luottotiedot jotta molemmat voivat saada lainaa.