Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Lainaa

Vertaile lainat hae itselle sopivinta rahoitusta jopa 70.000€!

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvosana
  • Lainaa nopeasti
  • Ilmainen ensilaina
  • Alin ikäraja
18 v1 - 15 vcheckedcheckedhttps://www.yhdistalainat.com/https://www.vakuudettomatlainat.fi/yhdistalainat-com/
20 v1 - 15 vcheckedhttps://www.lainaanetista.fi/https://www.vakuudettomatlainat.fi/lainaanetista-fi/
21 v3 - 56 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/eurolimiittihttps://www.vakuudettomatlainat.fi/eurolimiitti/
21 v1 - 10 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/everydayhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/everyday/
20 v1 - 8 vcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/ostosrahahttps://www.vakuudettomatlainat.fi/ostosraha
20 v3 – 36 kkcheckedcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/suomilimiitti.phphttps://www.vakuudettomatlainat.fi/suomilimiitti/checked
20 v3 - 60 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/euroloanhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/euroloan/
18 v3 – 30 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/limiittihttps://www.vakuudettomatlainat.fi/limiitti-fi/
25 v12 - 36 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/reissuluottohttps://www.vakuudettomatlainat.fi/reissuluotto
18 v1 - 12 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/creditstarhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/creditstar
18 v1 - 15 vhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/omalainahttps://www.vakuudettomatlainat.fi/omalaina-fi/
20 v3 – 31 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/okmoneyhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/okmoney/
21 v3 – 50 kkcheckedcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/ferratumhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/ferratum/checked
20 v1 - 15 vhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/rahalaitoshttps://www.vakuudettomatlainat.fi/rahalaitos
23 v1 - 15 vcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/banknorwegianhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/bank-norwegian/
19 v3 – 36 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/credit24https://www.vakuudettomatlainat.fi/credit24/
Näytä lisää tuloksia
Kuka voi hakea lainaa?
Lainaa voi hakea henkilöt, jotka täyttävät vähintään seuraavat vaatimukset:

- Vähintään 18 vuotta täyttänyt

- Ei maksuhäiriömerkintöjä

- Asuu vakituisesti Suomessa

- Omistaa suomalaisen pankkitilin ja verkkopankkitunnukset

- Omistaa säännölliset tulot ja riittävän takaisinmaksukyvyn

Nämä vaatimukset voivat hieman kuitenkin vaihdella eri lainapalveluiden välillä. Eniten vaihtelua on ikärajassa, joka vaihtelee 18 ja 23 vuoden välillä.
Kuinka paljon voin hakea lainaa?
Meidän sivuston kautta sinun on mahdollista hakea lainaa aina 10 eurosta jopa 70.000 euroon saakka.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että mitä suurempaa summaa olet hakemassa, sitä parempaa maksukykyä sinulta vaaditaan.

Maksukykyyn vaikuttaa hakijan oma taloudellinen tilanne. Mitä paremmat tulot ja pienemmät menot hakijalla on, sitä parempi maksukyky. Suurempiin lainasummiin voidaan myös vaatia kahta hakijaa, josta voit lukea lisää alta.

Kuinka pitkän maksuajan voin saada lainalle?
Maksuaika vaihtelee haettavan lainasumman perusteella. Esimerkiksi pienissä pikavipeissä maksuaika on yleensä maksimissaan vuoden, kun taas suuremmissa kulutusluotoissa maksuaikaa luvataan jopa 15 vuoteen saakka.

Maksuaikaa vaihtamalla voit vaikuttaa lainasi kuukausierään. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

Maksuaikaa ei kuitenkaan kannata valita turhaan liian pitkäksi, sillä silloin sille ehtii kertymään turhaan korkoa ja muita mahdollisia kuluja.

Maksuaika ja kuukausierä kannattaa valita siten, että se on mahdollista maksaa takaisin ilman ongelmia, eikä mahdolliset muut yllättävät menot vaikeuta lainan takaisinmaksua. Tämän voi välttää sillä, että kuukausittain laittaa mahdollisimman paljon rahaa säästöön, mikäli vain mahdollista. Näin yllättävien menojen kohdalla, ne on mahdollista hoitaa säästössä olevalla rahalla.

Voiko työtön saada lainaa?
Työttömänkin on mahdollista saada lainaa. Lainasummat eivät välttämättä ole kovin suuria, mutta pienempiä, alle 2000 euron lainoja voi olla mahdollista saada.

Mikäli työttömällä on kuitenkin säännöllisiä tuloja, esimerkiksi tukien muodossa, silloin lainan saaminen voi onnistua.

On myös lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa ilman liitteitä. Näissä lainasummat liikkuvat yleensä muutamissa sadoissa euroissa.

Voinko saada lainaa ilman korkoja ja kuluja?
Kyllä voit!

Muutamalla lainapalvelulla on tarjouksena ilmainen ensilaina uusille asiakkaille. Tällöin uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainan/ensinoston täysin ilman korkoa ja kuluja.

Maksuaikaa näille ensilainoille saa 1-2 kuukautta. Lainaan ei siis kerry lainkaan korkoa tai kuluja, jos laina maksetaan takaisin kokonaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Joustoluotoissa tarjous koskee yleensä ensimmäistä nostoa. Tällöin on asiakkaan päätettävissä, maksaako hän lainan kokonaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, vai haluaako hän maksaa lainan takaisin kuukausierissä. Jos lainan haluaa maksaa takaisin pienemmissä kuukausierissä, kannattaa silloin huomioida että korkoa ja kuluja ei kerry ensimmäiseen eräpäivään mennessä, mutta tämän jälkeen tuleviin nostoihin ja kuukausieriin korko ja kulut kertyvät normaalin hinnaston mukaisesti.

Onko lainaa mahdollista saada viikonloppuna?
Kyllä on. Nykyisin lähes kaikki lainapalvelut ovat auki myös viikonloppuisin.

Asia kannattaa aina tarkistaa lainapalvelun omilta sivuilta ennen lainan hakemista. Muutama lainapalvelu maksaa lainoja vain arkisin, joten kannattaa tarkistaa tämä asia, jos on tärkeää saada lainaa viikonloppuna.

Niin arkisin, kuin viikonloppuisinkin laina maksetaan hakijan tilille palvelun aukioloaikana, jotka yleensä ovat klo 7-23. Yöllä lainoja ei Suomen lain mukaan saa maksaa hakijan tilille, joten jos haet lainaa yöllä, siirtyy hakemuksen lopulilnen käsittely seuraavaan aamuun.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?
Tämä riippuu paljon siitä, millaista lainaa olet hakemassa ja kuinka suurta lainasummaa olet hakemassa.

Pikavippi ja joustoluotto ovat nopeimpia lainoja saada tilille, kun taas kulutusluoton saamisessa voi kestää hieman kauemmin.

Pienet, noin 100-3000 euron lainat voit saada käyttöösi jopa 15 minuutissa, jos hakemuksessa ei ole mitään ongelmia, ja lähetät tarvittavat liitteet heti hakemuksen yhteydessä. Suuremmissa kulutusluotoissa lainan saaminen tilille voi kestää 1-2 arkipäivää.

Jotta saat lainaa nopeasti, kannattaa varmistaa että teet hakemuksen palvelun aukioloaikana. Muussa tapauksessa saat kyllä alustavan lainapäätöksen, mutta hakemuksen lopullinen käsittely siirtyy seuraavaan aamuun, kun lainapalvelu taas aukeaa.

Palveluiden aukioloajat ovat yleensä klo 7-23, koska tämän ajan ulkopuolella ei Suomen lain mukaan saa maksaa lainoja hakijoiden tilille. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan aukioloajat kunkin lainapalvelun sivuilta ennen hakemuksen tekemistä.

Lainaa mihin tahansa tarpeeseen 100 – 70.000 euroa

Netistä löytyy tällä hetkellä useita kymmeniä lainantarjoajia, joista lainaa voi hakea lähes mihin tahansa tarkoitukseen.

Autamme kuluttajia löytämään heille sopivinta rahoitusta, joka parhaiten vastaa heidän rahoitustarpeita.

Pääset helposti sivustomme kautta vertaamaan eri lainapalveluita ja etsimään itsellesi sopivinta lainaa.

 

Millaista lainaa kannattaa hakea?

Ennen lainan hakemista, on hyvä tietää millaisia lainatuotteita netissä on tarjolla. Niistä jokainen sopii erilaisiin tarpeisiin.

Oikean lainatuotteen valinta riippuu pitkälti siitä, mihin tarvitset lainaa ja millaista lainasummaa olet etsimässä, sekä tarvitsetko lainan mahdollisimman nopeasti vai onko kyseessä harkittu meno, jolloin lainan tilille saaminen ei ole tärkeintä.

Alla lyhyesti esittelyt kolmesta erilaisesta lainatuotteesta.

Pikavippi – Nopeaan ja pieneen lainantarpeeseen

Pikavippi on yleisesti ottaen pieni, noin alle 1000 euron laina, jonka hakeminen on nopeaa ja helppoa.

Lainan saa tilille parhaimmillaan noin 15 minuutissa, kuitenkin yleensä alle tunnissa viimeistään.

Maksuajat pikavipeissäkin ovat pidentyneet, kun ne aiemmin olivat vain noin kuukauden luokkaa. Nykyisin pikavippiinkin on mahdollista saada jopa vuoden takaisinmaksuaika.

Joustoluotto – Jatkuva laina arjen rahoituksiin

Joustoluotto on kuin luottokortti. Saat tietyn suuruisen luottorajan käyttöösi, mutta voit käyttää siitä vain haluamasi määrän. Joustoluotossa maksetaan vain käytetystä osuudesta. Nostoja voi tehdä oman luottorajan puitteissa niin usein kuin haluaa.

Joustoluotossa on myös sama takaisinmaksuperiaate kuin luottokortissa. Maksat siis minimilyhennystä kuukausittain, jolloin lyhennetty osuus palautuu käytettäväksi omalle luottorajalle. Sitä voi kuitenkin maksaa koska tahansa nopeamminkin takaisin ilman mitään lisäkustannuksia.

Kulutusluotto – Suurempiin harkittuihin menoihin

Kulutusluotto on yleisesti suurempi ja pidempiaikainen laina, kuin muut lainatuotteet. Sitä on mahdollista hakea aina 60.000 euroon saakka ja maksuaikaa on tarjolla jopa 15 vuotta.

Kulutusluoton hakeminen ja käyttöön saaminen on usein hitaampaa kuin muissa lainoissa, koska kyseessä on suurempi lainasumma.

Luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierät ovat aina yhtä suuria laina-ajan alusta loppuun.

Lue lisää eri lainatuotteista alta

Pikavippi

Pikavippi

Pikavippi on erittäin nopea laina erilaisiin pienempiin rahoitustarpeisiin. Voit saada pikavipin tilillesi alle 15 minuutissa. Se sopii parhaiten yllättäviin ja äkillisiin menoihin, jotka vaativat välitöntä rahoitusta.
Joustoluotto

Joustoluotto

Joustoluotto on kuin luottokortti kännykässäsi! Hae joustoluottoa 100-50.000 euron luottorajalla. Voit tehdä juuri sen suuruisia nostoja kuin haluat ja niin usein kuin haluat. Maksat ainoastaan käytetystä lainasta.
Kulutusluotto

Kulutusluotto

Kulutusluotto on paras ratkaisu harkittuihin ja suurempiin hankintoihin. Kulutusluotolla voit rahoittaa suuretkin hankinnat. Voit hakea luottoa 100-60.000 euroa, maksuaikaa saat aina 15 vuoteen saakka!