Lainaa netistä

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Lainaa netistä

100-60.000€

Täytä ilmainen lainahakemus ja kilpailutamme hakemuksesi yli 30 lainantarjoajalla.

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja voit vapaasti päättää hyväksytkö vai hylkäätkö tarjoukset vasta sen jälkeen kun olet saanut rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lainaa netistä nopeasti 100-60.000 euroa

Netistä haettavien lainojen määrä on ollut jatkuvasti kasvussa. Samaan aikaan perinteisten pankista haettavien lainojen määrä on pienentynyt.

Suosion kasvuun on syynä varmasti se, että kun haet lainaa netistä, ei sinun tarvitse varailla aikoja mihinkään erillisiin neuvotteluihin, vaan voit tehdä lainahakemukset kotoa käsin koska tahansa se sinulle parhaiten sopii.

Netistä haettavien lainojen hinnat ovat tulleet jatkuvasti alaspäin, ja ne kilpailevatkin nykyään hinnoissaan jo pankista haettavien vakuudettomien lainojen kanssa.

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 100-60.000 euroa. Tavoitat yhdellä hakemuksella noin 30 tämän hetken suosituinta pankkia ja muuta lainantarjoajaa. Täytä vain yksi helppo hakemus sivuillamme, jonka jälkeen me hoidamme loput.

Saat pian useita tarjouksia, joita pääset helposti vertailemaan sivuillamme. Tämä on sinulle täysin maksutonta, eikä tarjousten vastaanottaminen tarkoita, että sinun olisi pakko ottaa jokin tarjotuista lainoista.

Mikäli et jostain syystä saa tarpeeksi hyviä lainatarjouksia, on sinulla täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset ilman mitään lisäkustannuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Palveluamme voivat käyttää kaikki yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Et tarvitse lainaa varten vakuuksia, etkä takaajia. Riittää kun sinulla on hyvin hoidetut raha-asiat ja riittävä maksukyky, niin voit saada kauttamme lainaa netistä.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Välitämme lainoja aina 100 eurosta 60.000 euroon. Hakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky vaikuttaa kuitenkin suuresti siihen, kuinka suurta lainaa hänelle voidaan myöntää. Mitä parempi maksukyky, sitä suurempi mahdollinen myönnetty laina.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Kun haet kauttamme lainaa netistä, voit valita lainalle maksuaikaa 1-20 vuotta. Pidemmät maksuajat takaavat sen, ettei suuremmissakaan lainoissa kuukausierä pääse kasvamaan liian suureksi. Maksuaikaa muuttamalla saat valittua juuri omaan tilanteeseesi sopivan kuukausierän.

Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa?

Kun haet lainan kauttamme, ei sinun tarvitse antaa tarkkoja selityksiä siihen, mihin aiot lainasi käyttää. Kun laina on siirretty hakijan tilille, on hänen oma päätöksensä, mihin sen aikoo käyttää. Suosittelemme kuitenkin aina hakemaan lainaa vain sellaisissa tilanteissa, kun sille todella on tarvetta.

Koska voin jättää hakemuksen?

Voit jättää hakemuksen palvelussamme milloin tahansa. Otamme hakemuksia vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä. Huomioi kuitenkin, että palvelussamme mukana olevat lainantarjoajat käsittelevät hakemuksia kello 7-23 välisenä aikana. Voit kuitenkin jättää hakemuksen yöllä, jolloin se otetaan käsittelyyn heti seuraavana aamuna.

Kuinka nopeasti saan lainaa tilille?

Tähän vaikuttaa monet eri asiat, kuten haettu lainasumma. Yleisesti pienemmät lainasummat maksetaan hakijan tilille nopeasti, kun taas suuremmissa lainasummissa voi kestää hetki. Voit kuitenkin saada lainan tilille jo saman päivän aikana.

Miten laina maksetaan takaisin?

Tämä riippuu hieman valitusta lainatuotteesta. Yleisin lainatuote on kulutusluotto, joka maksetaan aina kerralla hakijan tilille. Tämän jälkeen hakija maksaa sitä takaisin kuukausittain tasaerissä. Tämä on yksinkertaisin ja selkein tapa maksaa lainaa takaisin, kun kuukausierä pysyy saman suuruisena. Voit kuitenkin koska tahansa maksaa lainan nopeammin takaisin, eikä siitä aiheudu mitään lisäkustannuksia.

Vakuudeton laina netistä

Kaikki kauttamme haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia.

Vakuudettomien lainojen etuna on se, että lainanhakuprosessi on tehty erittäin helpoksi, ja koska lainantarjoajien ei tarvitse tarkistella hakijan vakuuksia tai takaajia, on hakemusten käsittely erittäin nopeaa.

Kun teet hakemuksen palvelussamme, saat alustavan lainapäätöksen alle 5 minuutissa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit saada hyvinkin nopeasti ensimmäiset lainatarjoukset nähtäville. Älä kuitenkaan hätäile hyväksymään ensimmäisiä tarjouksia, vaan odota että kaikki lainapalvelut varmasti ehtivät antamaan sinulle oman tarjouksensa. Näin varmistat sen, että löydät omaan tarpeeseesi mahdollisimman edullisen lainan.

Kilpailuta laina netissä

Lainan kilpailuttaminen on nykypäivänä tärkein asia, mitä hakijan tulee tehdä, jos haluaa löytää mahdollisimman edullisen lainan.

Netissä toimii tällä hetkellä kymmeniä lainantarjoajia, joista tavallisen kuluttajan on hyvin vaikea löytää ne halvimmat ja luotettavimmat palvelut.

Vakuudettomatlainat.fi palvelu on auttamassa kuluttajia tässä ongelmassa. Kokosimme yhteen jopa 30 pankkia ja muita tämän hetken suosituimpia luotonantajia. Tavoitat ne kaikki helposti yhdellä ainoalla hakemuksella.

Kilpailuta laina siis kauttamme, ja säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse etsiä jokaista lainapalvelua ja täyttää erillistä hakemusta niistä jokaiseen.

Miten lainan kilpailuttaminen sitten tapahtuu? Se on lopulta hyvin yksinkertaista. Toimi näin:

  • Aloita lainan hakeminen tämän sivun yläosassa valitsemalla haluamasi lainasumma ja maksuaika, sekä täytä muut tarvittavat tiedot.
  • Seuraavaksi sinulta kysytään tietoa tämän hetken taloudellisesta tilanteestasi. Täytä nämä tiedot tarkkaan, koska monet lainantarjoajat tekevät lainapäätöksen näiden tietojen perusteella.
  • Lähetä hakemus, jolloin saat nopeasti alustavan lainapäätöksen. Lainapäätöksen ollessa hyväksytty, kilpailutamme lainasi 30:llä luotonantajalla.
  • Saat nopeasti ensimmäiset lainatarjoukset. Pääset tutustumaan niihin kirjautumalla palvelumme Omille sivuille, joihin saat tunnukset sähköpostilla.
  • Suosittelemme odottamaan rauhassa, jotta saat varmasti mahdollisimman monta tarjousta. Mikäli sinulla ei ole kiire, odota vähintään vuorokausi, jonka aikana yleisesti saat kaikki mahdolliset lainatarjoukset.
  • Vertaile saamiasi tarjouksia keskenään ja valitse niistä edullisin laina. Sinulla on myös oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset ilman mitään lisäkustannuksia.
  • Kun olet löytänyt halvimman lainan, voit allekirjoittaa sen luotonantajan antamien ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen laina siirretään tilillesi.

Kuten huomaat, ei lainan kilpailuttaminen ole vaikea prosessi. Kun haet lainaa netistä, voit lainan kilpailuttamisella ja kattavalla vertailulla säästää sadoista jopa tuhansiin euroja, riippuen siitä, kuinka suurta lainaa olet hakemassa.

Lainaa netistä rinnakkaishakijan kanssa

Koska hakijan maksukyky on suurin vaikuttava asia siihen, voidaanko hänelle myöntää lainaa netistä, niin laina on järkevää hakea rinnakkaishakijan kanssa mikäli mahdollista.

Kun lisäät hakemukseen myös toisen hakijan, on teidän yhteenlaskettu maksukyky huomattavasti parempi kuin yksin hakiessa. Tällöin lainantarjoajien on helpompi myöntää teille lainaa.

Parantuneen maksukyvyn ansiosta on myös mahdollista saada lainaan pienempi korko. Lainapalvelut tekevät aina hakijan kohdalla oman riskiarvion, joka määrittelee pitkälti myös lainan korkoa ja kuluja.

Kun hakijoita on kaksi, on lainapalvelun riski lainan myöntämisessä pienempi, jolloin heidän ei välttämättä tarvitse periä niin korkeaa korkoa lainasta.

Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso, tai muu perheenjäsen. Molempien hakijoiden tulee täyttää vaatimukset palvelun käytölle, eli molemmilla tulee olla ikää vähintään 18 vuotta, Suomen kansalaisuus ja puhtaat luottotiedot.

Kun laina on maksettu hakijan tilille, ovat molemmat hakijat lainan takaisinmaksusta ja muista siihen liittyvistä asioista yhtälailla vastuussa.

Kuinka nopeasti saan lainaa netistä?

Tähän vaikuttaa monet eri asiat, joita käymme tässä läpi. Ota vähintään seuraavat asiat huomioon, mikäli haluat saada lainaa nopeasti tilille.

Lainahakemus kannattaa aina täyttää huolellisesti. Varmista aina ennen hakemuksen lähettämistä, että antamasi tiedot ovat oikein. Väärät tai puuttelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen, jolloin lainan saanti hidastuu.

Tarvittavat liitteet kannattaa pitää valmiina sähköisessä muodossa. Lainantarjoajat voivat pyytää hakijalta tositteita esim. palkkatuloista, ennenkuin voivat antaa lopullisen lainapäätöksen. Pidä nämä koneella valmiina, jolloin saat tarpeen tullen nopeasti ne lähetettyä, eikä lainapäätöksen saaminen veny turhaan.

Hakijoiden määrä vaikuttaa lainan saantiin. Mikäli mahdollista, hae laina rinnakkaishakijan kanssa. Tämä auttaa saamaan suurempaakin lainaa hakijoiden parantuneen maksukyvyn ansiosta.

Lainahakemuksia käsitellään aina kello 7-23 välisenä aikana. Suomen laki kieltää lainan maksamisen hakijan tilille yöaikaan, joten jos haet lainaa kello 23-7 välisenä aikana, käsitellään hakemuksesi heti seuraavana aamuna, kun lainapalvelut taas aukeavat.

Lainan kilpailuttaminen auttaa löytämään lainan nopeammin. Meidän palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella noin 30 luotonantajaa. Saat siis huomattavasti paremman mahdollisuuden tarjouksen saamiseksi kuin silloin, kun hakisit lainaa vain yhdestä tai kahdesta palvelusta.

Allekirjoita lainasopimus sähköisesti. Kaikki lainantarjoajat antavat mahdollisuuden tarjouksen sähköiseen allekirjoitukseen. Tähän tarvitset omia verkkopankkitunnuksia. Tämä nopeuttaa prosessia, koska muussa tapauksessa sinun tulisi tulostaa lainasopimus, allekirjoittaa se ja lähettää lainantarjoajalla. Tässä tapauksessa saisit lainan vasta päivien päästä.

Laina on mahdollista saada tilille erittäinkin nopeasti, mutta emme koskaan suosittele hätäilemään lainan hakemisessa. Harvoin kuluttajalla on todella sellainen tilanne, että lainaa ei ehdi lainkaan vertailemaan, koska käyttämällä palveluamme ja vertailemalla lainatarjouksia voit säästää suuriakin summia lainojen kokonaiskustannuksissa.

Käytä siis vähän aikaa lainan kilpailuttamiseen ja tarjousten vertailuun, ettet vahingossa ota liian kallista lainaa. Hae lainaa netistä myös vain silloin, kun sitä todella tarvitset.