Kulutusluotto

Hae suosituimmat vakuudettomat kulutusluotot alla olevalla hakukoneella

Aseta hakukoneeseen vain haluamasi lainasumma, niin näet heti kaikki lainapalvelut, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Lainasumma:
 • Suodatus:
 • Paras arvosana
 • Lainaa nopeasti
 • Ilmainen ensilaina
 • Alin ikäraja
18 v1 - 15 vcheckedcheckedhttps://www.yhdistalainat.com/https://www.vakuudettomatlainat.fi/yhdistalainat-com/
20 v1 - 15 vcheckedhttps://www.lainaanetista.fi/https://www.vakuudettomatlainat.fi/lainaanetista-fi/
21 v3 - 56 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/eurolimiittihttps://www.vakuudettomatlainat.fi/eurolimiitti/
21 v1 - 10 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/everydayhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/everyday/
20 v1 - 8 vcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/ostosrahahttps://www.vakuudettomatlainat.fi/ostosraha
20 v3 – 36 kkcheckedcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/suomilimiitti.phphttps://www.vakuudettomatlainat.fi/suomilimiitti/checked
20 v3 - 60 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/euroloanhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/euroloan/
18 v3 – 30 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/limiittihttps://www.vakuudettomatlainat.fi/limiitti-fi/
25 v12 - 36 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/reissuluottohttps://www.vakuudettomatlainat.fi/reissuluotto
18 v1 - 12 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/creditstarhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/creditstar
18 v1 - 15 vhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/omalainahttps://www.vakuudettomatlainat.fi/omalaina-fi/
20 v3 – 31 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/okmoneyhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/okmoney/
21 v3 – 50 kkcheckedcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/ferratumhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/ferratum/checked
20 v1 - 15 vhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/rahalaitoshttps://www.vakuudettomatlainat.fi/rahalaitos
23 v1 - 15 vcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/banknorwegianhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/bank-norwegian/
19 v3 – 36 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/credit24https://www.vakuudettomatlainat.fi/credit24/
Näytä lisää tuloksia

Vakuudeton kulutusluotto sopii moneen tarpeeseen

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota voi hakea muutamista sadoista euroista aina 70.000 euroon asti. Kulutusluottoja haetaan moniin erilaisiin tarpeisiin, kuten auton ostoon, kodin remontteihin, lomamatkoihin ja mihin tahansa muuhun tahansa tarpeeseen.

Vakuudeton kulutusluotto, joita sivuillamme esittelemme, on nopea hakea. Jopa suuremmat summat on mahdollista saada käyttöönsä jopa saman päivän aikana. Lainapalveluita, jotka kulutusluottoja myöntävät, löytyy kymmeniä.

Siksi olemme lisänneet sivullemme hakukoneen helpottamaan parhaan lainan löytymistä. Voit yläpuolella olevaan hakukoneeseen asettaa oman ikäsi ja haluamasi lainasumman. Kun klikkaat ”Hae lainapalvelut”-nappia, näytämme sinulle ne lainapalvelut, jotka voivat myöntää sinulle lainaa. Näin ollen lainapalveluiden vertailu helpottaa huomattavasti, eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaa niiden etsimiseen.

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Lainapalveluiden asettamat ehdot ja vaatimukset hakijalle vaihtelevat aina lainapalvelukohtaisesti. Aivan ensimmäisenä kannattaa tarkistaa lainan ikäraja, joka yleisesti on 18-25 vuoden välillä. Muita vaatimuksia, jotka usein ovat melko samanlaiset joka lainapalvelussa, ovat seuraavat:

 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Säännölliset tulot
 • Suomalainen pankkitili
 • Puhtaat luottotiedot
 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne
 • Ei liikaa menoja tai aiempia lainoja suhteutettuna tuloihin

Hakijalta tarkistetaan aina luottotiedot lainaa hakiessa, joten maksuhäiriömerkintä on lähes aina este lainan saannille.

Verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käytetään, kun tunnistaudutaan lainapalveluun hakemusta tehdessä.

Varsinkin suurempia lainasummia haettaessa, tarkistetaan hakijan tulot pyytämällä joko tiliotteita tai palkkakuittia. Palkasta tulisi jäädä muiden menojen jälkeen tarpeeksi ylimääräistä lainan hoitamiseen ja tämän summan tulee tottakai olla sitä suurempi, mitä isompaa kulutusluottoa ollaan hakemassa.

 

Kulutusluoton takaisinmaksu

Kulutusluoton takaisinmaksu on siitä selkeä, ettei sen kanssa pääse syntymään mitään yllätyksiä. Lähes kaikissa vakuudettomissa kulutusluotoissa takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Silloin sinulle ei tule mitään yllätyksiä ja on helppo suunnitella talouden hoitoa, kun jokaisen lyhennyserän suuruus on tiedossa.

Kulutusluottoa on mahdollista maksaa myös vaadittua nopeammin takaisin tai vaikka kerralla kokonaan pois. Huomio kuitenkin se, ettei ylimääräiset lyhennykset normaalisti vaikuta seuraaviin kuukausieriin tai niiden suuruuteen, vaan lyhentää kulutusluottoasi aina loppupäästä.

Jotkin lainapalvelun myöntävät joustoa takaisinmaksuun. Se voi olla esimerkiksi se, että maksuvaikeuksien yllättäessä sinulla on mahdollisuus pidentää laina-aikaasi, jolloin kuukausieräsi lyhenee. Toiset taas voivat myöntää lyhennysvapaita kuukausia tai jopa kokonaan maksuvapaita kuukausia tietyn määrän kuukaudessa.

Lyhennysvapaa kuukausi tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa lainasi lyhennysosuutta, mutta korko ja kulut tulee kuitenkin maksaa. Maksuvapaa taas nimensä mukaan tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse maksaa luotosta lyhennystä, korkoa, eikä kuluja. Usein tässä tapauksessa korko ja kulut kuitenkin lisätään lainasi kokonaiskuluihin, jolloin ne on kuitenkin loppujen lopuksi maksettava, mutta vain myöhemmin.

 

Kulutusluotto nopeasti

Joskus saattaa tulla tilanne, että tarvitset suurempaa lainaa todella nopeasti. Kulutusluottokin on mahdollista saada nopeasti tilille, osa jopa 15 minuutissa.

Koska esittelemme sivuillamme vain vakuudettomat lainat, on lähes jokaisesta lainapalvelusta mahdollista hakea kulutusluotto nopeasti. Kun sinun ei tarvitse etsiä sopivia vakuuksia tai takaajia lainallesi, on lainan hakeminen huomattavasti nopeampaa, kuin esimerkiksi vakuudellisen pankkilainan.

Vakuudeton laina mahdollista nopean lainahakemusten käsittelyn ja alustavan lainapäätöksen saatkin usein muutamissa minuuteissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

On kuitenkin muutamia asioita, joilla myös itse pystyt vaikuttamaan siihen, kuinka nopeasti saat kulutusluoton. Listasimme alla muutaman asian:

 • Varmista aina ensin, että täytät lainapalvelun asettamat vaatimukset lainan saamiseksi. Näitä ovat esimerkiksi ikä, tulot ja puhtaat luottotiedot.
 • Hakemus kannattaa tehdä palvelun aukioloaikana. Voit toki lähettää hakemuksen koska tahansa, mutta jos teet sen palvelun ollessa kiinni, siirtyy hakemuksen lopullinen käsittely seuraavaan aamuun.
 • Katso lainapalvelun sivuilta, siirtävätkö he lainan heti sen pankin tilille, jossa oma pankkitilisi on.
 • Lisää jo hakemusta tehdessä kopio palkkakuitistasi liitteeksi. Näin lainanantaja pystyy käsittelemään hakemuksen heti loppuun saakka. Muussa tapauksessa he voivat joutua kysymään erikseen tositetta palkkatuloista, joka taas jouduttaa kulutusluoton saamista.

Näiden ohjeiden avulla varmistat ainakin sen, ettei kulutusluoton saaminen hidastu sinusta johtuvista syistä. Usein lainanantajat myös ilmoittavat sivuillaan arvion siitä, kauanko lainan saaminen tilille kestää. Tämä kannattaa aina tarkistaa myös ennen hakemuksen tekemistä.