Komplett Bank

Palvelun arvosana

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Ei kiinteää maksuaikaa - Pidä lyhennysvapaata silloin kun itse haluat!

Komplett Bank yhteenveto

Komplett Bank on vähän aikaa sitten Norjasta Suomeen rantautunut pankki, josta voi hakea joustoluottoa jopa 50.000 euroa.

Heidän laina poikkeaa monista muista siten, ettei siinä ole lainkaan kiinteää takaisinmaksuaikaa. Lainanhakija voi itse päättää kuinka paljon kuukaudessa lyhentää lainaa. Kuukausittain tulee kuitenkin maksaa lainan korot ja kulut, mutta sen ylimenevän osuuden saa hakija itse päättää.

Tämä takaisinmaksutyyli antaa vapautta omaan taloudenhallintaan, kun hakija voi lyhentää lainaa vähemmän kuukaudessa, mikäli hänelle tulee muita yllättäviä menoja.

Joustoluoton hakeminen onnistuu täysin netin kautta, eikä siihen vaadita vakuuksia tai takaajia.

Yleisimmät kysymykset

Kenelle Komplett Bank myöntää luottoa?

Lainaa voi saada, mikäli hakijalla on

  • Ikää vähintään 23 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Riittävä takaisinmaksukyky
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Komplett Bank tekee luottoarvion jokaiselle hakijalle, joka määrittää sen, voiko hakija saada lainaa ja kuinka suuri luottoraja hänelle voidaan myöntää.

Miten lainaa maksetaan takaisin?

Sinulta vaaditaan kuukausittain maksettavaksi ainoastaan lainan korot ja kulut, lyhennysosuuden voit päättää itse.

Voit siis itse päättää missä ajassa lainan haluat maksaa takaisin. Suosittelemme kuitenkin aina lyhentämään lainaa kuukausittain oman tilanteen mukaan.

Miten käytän luottoa?

Kun haet lainaa, Komplett Bank myöntää sinulle luottorajan 1000-50.000 euron väliltä. Luottorajan suuruus riippuu hakijan omasta taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä.

Voit nostaa luottorajalta lainaa juuri sen verran kuin haluat. Nostoja voit tehdä myös useampia, mikäli et ole vielä nostanut koko luottorajaasi omalle tilille.

Miten haen joustoluoton?

Siirry Komplett Bankin sivuille ja aloita täyttämällä lainahakemus. Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että tiedot ovat oikein. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat Komplett Bankilta lainatarjouksen.

Jos hyväksyt lainatarjouksen, pyydetään sinua allekirjoittamaan lainasopimus, sekä toimittamaan tarvittavat liitteet. Liitteiksi voidaan vaatia esimerkiksi palkkatositetta, jotta Komplett Bank varmistuu hakijan takaisinmaksukyvystä.

Tämän jälkeen saat lainan käyttöösi ja voit nostaa lainaa tilille silloin kun haluat.

Lainaesimerkki

Korko 12,60 %, tod.vuosikorko 14,90 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 95 €, yht. 13 958 €. *Joustoluottoa voi milloin tahansa nostaa käyttöön myönnetyn luottorajan puitteissa eikä sillä ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa. Kuukausittain maksettava vähimmäissumma koostuu kertyneistä koroista ja kuluista.

Yhteystiedot

Puhelin: 09 42452288

Sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Avoinna: ma-pe 09.00-16.00

Osoite:
Komplett Bank ASA
PL 7640
00002 Helsinki

Sivuston osoite:
https://www.komplettbank.fi

Kaikki arvostelut

There are no reviews yet. Be the first one to write one.