Kilpailuta laina

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta laina

100-60.000€

Täytä ilmainen lainahakemus ja kilpailutamme hakemuksesi yli 30 lainantarjoajalla.

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja voit vapaasti päättää hyväksytkö vai hylkäätkö tarjoukset vasta sen jälkeen kun olet saanut rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Kilpailuta laina ja säästä!

Lainan kilpailuttaminen on asia, minkä monet lainanhakijat edelleen unohtavat tehdä, vaikka sillä voi saada suuriakin säästöjä lainan koroissa ja kuluissa.

Lainantarjoajia toimii netissä useita kymmeniä ja lisää tulee jatkuvasti. Tavallisen kuluttajan voi olla todella vaikeaa pysyä perillä siitä, mistä hänen kannattaisi lainaa hakea. Tästä syystä perustimme lainanvälityspalvelumme, jonka avulla kuka tahansa pystyy kilpailuttamaan lainansa nopeasti, luotettavasti, ilmaiseksi ja ilman mitään riskiä.

Kilpailuta laina palvelussamme täyttämällä yksi helppo hakemus, jonka jälkeen me kilpailutamme lainasi jopa 30:llä pankilla ja muulla lainantarjoajalla. Saat nopeasti useita lainatarjouksia nähtäville.

Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä vapaasti itsellesi sopivimman. Sinun ei kuitenkaan ole mikään pakko hyväksyä mitään saamistasi tarjouksista, mikäli jostain syystä mikään niistä ei miellytä sinua. Kuten sanoimme, palvelumme on täysin riskitön, eli lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa tai mihinkään muuhunkaan.

Miksi sinun kannattaa kilpailuttaa laina?

Kuten yllä sanoimme, netissä toimii useita kymmeniä lainantarjoajia. On siis selvää, että heidän tarjoamissa koroissa ja kuluissa voi olla suuriakin eroja.

Varsinkin suuremmissa lainasummissa, joissa puhumme useiden vuosien maksuajoista, pienetkin muutokset lainan korossa voi vaikuttaa suuresti lainan kokonaiskustannuksiin.

Jos otat suoraan ensimmäisen lainan, jota sinulle tarjotaan, ei sinulla ole mitään varmuutta siitä kuinka kallis laina tuli otettua. Kilpailuta laina siis kauttamme ja saat heti useita lainatarjouksia nähtäville. Näet siten nopeasti lainojen yleisen hintatason ja voit vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja kuluja keskenään.

Kilpailuttamalla lainan voit säästää sadoista, jopa tuhansiin euroihin, riippuen hakemasi lainan suuruudesta.

Kilpailuta vanha laina uudelleen

Vuonna 2019 astui voimaan uusi laki, joka muutti lainojen korkokattoa. Aikaisemmin alle 2000 euron lainoissa maksimikorko oli 50%, mutta yli 2000 euron lainoissa tuota korkokattoa ei oltu säädetty lainkaan.

Tämä johti siihen, että monet lainantarjoajat luopuivat pienistä lainasummista ja alkoivatkin tarjota lainoja vain 2000 eurosta ylöspäin. Näissä lainoissa saattoi olla jopa satojen prosenttien todelliset vuosikorot.

Vuoden 2019 syyskuussa voimaan astunut laki määritti sitten kaikille lainasummille yhteisen korkokaton. Nyt lainan nimelliskorko saa olla maksimissaan 20%. Tämän päälle muita kuluja sai olla enintään 150 euroa vuodessa.

Nykyisin osa kuluttajista maksaa siis edelleen jopa satojen prosenttien korkoa, vaikka voisivat hakea huomattavasti edullisemman lainan vanhan tilalle.

Vanhan lainan uudelleen kilpailuttaminen on hyvin yksinkertainen asia, mutta monet eivät tätä kuitenkaan ajattele lainkaan.

Voit pyytää lainatarjoukset palvelumme kautta täysin ilmaiseksi. Tarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, joten voit riskittömästi katsoa, kuinka paljon edullisempaa lainaa voisit nyt saada vanhan lainasi tilalle.

Vertaile laintarjoukset oikein

Kun saat useita lainatarjouksia, jää sinulle jäljelle enää niiden vertaileminen ja sinulle sopivimman lainan valitseminen.

Saamistasi tarjouksista näet kaikki tärkeät tiedot lainaan liittyen, kuten todellinen vuosikorko, takaisinmaksuaika, kuukausierä ja muut mahdolliset kulut.

Tarkista aina ensimmäisenä tarjouksesta, että lainasumma on se, mitä haitkin. Joissain tapauksissa lainantarjoaja ei välttämättä voi tarjota juuri sitä summaa jota hait, joten he tarjoavatkin pienempää summaa sen tilalle.

Tämän jälkeen tärkeimpänä tulee todellinen vuosikorko. Siihen sisältyy kaikki lainan kulut, kuten nimelliskorko, avausmaksu, käsittely-ja laskutuskulut sekä muut mahdolliset lisäkulut.

Tarkista myös että takaisinmaksun aikataulu on sinun taloudelle sopiva. Kuukausierän tulisi olla sellainen, ettei sen maksussa tule ongelmia ja rahaa jäisi kuukausittain säästöönkin kaikkien maksujen jälkeen.