Joustoluotto

Hae suosituimmat vakuudettomat joustoluotot alla olevalla hakukoneella

Aseta hakukoneeseen vain haluamasi lainasumma niin näet heti kaikki lainapalvelut, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvosana
  • Lainaa nopeasti
  • Ilmainen ensilaina
  • Alin ikäraja
18 v1 - 15 vcheckedcheckedhttps://www.yhdistalainat.com/https://www.vakuudettomatlainat.fi/yhdistalainat-com/
20 v1 - 15 vcheckedhttps://www.lainaanetista.fi/https://www.vakuudettomatlainat.fi/lainaanetista-fi/
21 v3 - 56 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/eurolimiittihttps://www.vakuudettomatlainat.fi/eurolimiitti/
21 v1 - 10 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/everydayhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/everyday/
20 v1 - 8 vcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/ostosrahahttps://www.vakuudettomatlainat.fi/ostosraha
20 v3 – 36 kkcheckedcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/suomilimiitti.phphttps://www.vakuudettomatlainat.fi/suomilimiitti/checked
20 v3 - 60 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/euroloanhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/euroloan/
18 v3 – 30 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/limiittihttps://www.vakuudettomatlainat.fi/limiitti-fi/
25 v12 - 36 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/reissuluottohttps://www.vakuudettomatlainat.fi/reissuluotto
18 v1 - 12 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/creditstarhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/creditstar
18 v1 - 15 vhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/omalainahttps://www.vakuudettomatlainat.fi/omalaina-fi/
20 v3 – 31 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/okmoneyhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/okmoney/
21 v3 – 50 kkcheckedcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/ferratumhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/ferratum/checked
20 v1 - 15 vhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/rahalaitoshttps://www.vakuudettomatlainat.fi/rahalaitos
23 v1 - 15 vcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/banknorwegianhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/bank-norwegian/
19 v3 – 36 kkcheckedhttps://www.vakuudettomatlainat.fi/siirry/credit24https://www.vakuudettomatlainat.fi/credit24/
Näytä lisää tuloksia

Vakuudettomat joustoluotot

Olemme tälle sivulle lisänneet kaikki vakuudettomat joustoluotot. Voit vertailla lainapalveluita keskenään, sekä lukea niistä lisätietoa ennen lainan hakemista.

Lainapalveluiden välillä voi olla suuriakin eroja, joten lainapalveluiden vertailu kannattaa aina. Eroja voi olla esimerkiksi lainojen kuukausikoroissa, sekä nostokuluissa. On kuitenkin lainapalveluita, kuten OkMoney ja Vivusjousto, jotka eivät peri lainkaan nostokuluja.

Joustoluotto on kätevä apu moneen arjen yllättävään menoon. Voit avata joustoluoton ilmaiseksi, maksat vasta kun nostat lainaa tilille. Voit nostaa lainaa omalle tilille aina kun sitä tarvitset ja nostot voivat olla luottorajan puitteissa minkä kokoisia vaan.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on vakuudeton laina, jota asiakas voi käyttää aina oman tarpeensa mukaan. Joustoluottoa saa yleensä käyttöönsä 2000-3000 euroa. Tästä summasta asiakas voi nostaa omalle tilille lainaa juuri sen verran kuin haluaa ja tarvitsee. Joustoluotto onkin sen johdosta joustava lainaratkaisu, koska sen voi avata vaikka vain varmuuden vuoksi, koska maksettavaa ei kerry, ellei lainaa nosta tilille.

Kun joustoluotto on avattu valmiiksi, saa lainaa nopeasti silloin, kun sitä tarvitsee. Saat yhdellä hakemuksella luottotilin käyttöösi ja se on sen jälkeen käytettävissäsi aina. Sinun ei siis tarvitse tehdä uusia hakemuksia aina kun haluat nostaa lainaa tilillesi.

 

Miten joustoluotto maksetaan takaisin?

Joustoluoton maksaminen tapahtuu kuukausierissä, maksamalla vähintään vaadittu minimilyhennys. Minimilyhennyksen suuruus määräytyy käytetyn lainan perusteella. Usein tuo lyhennys on 10-20 prosenttia avoimesta saldosta.

Voit myös helposti lyhentää lainaasi nopeamminkin takaisin. Se ei vaadi sinulta mitään muita muutoksia, kuin että maksat vain minimilyhennystä suuremman summan takaisin, muuten voit käyttää normaalin kuukausilaskun tietoja.

Jos haluat maksaa koko joustoluoton takaisin kerralla, on silloin järkevintä ilmoittaa haluamansa maksupäivä lainapalvelun asiakaspalveluun. Tällöin asiakaspalvelu laskee lainan kokonaiskustannukset ilmoittamaasi maksupäivään asti ja ilmoittaa sinulle summan, jolla saat maksettua koko lainan kerralla pois. Joissain lainapalveluissa on tuo kokonaissumma mahdollista nähdä myös kirjautumalla heidän verkkosivuille omilla tunnuksilla.

Kun joustoluottoa maksaa takaisin, on se pian taas nostettavissa omalta luottotililtä. Jos lainaa ei kuitenkaan nosta, ja on maksanut koko lainan takaisin, ei silloin synny mitään kustannuksiakaan. Maksettavaa kertyy vasta seuraavan kerran, kun nostat joustoluottoa tilillesi.

 

Muista vertailla joustoluotot

Joustoluottoa myöntäviä lainapalveluita löytyy useita, joten on tärkeää vertailla niiden hinnastoa. Lainapalveluissa voi olla eri nostopalkkiot, kuukausikorko, minimilyhennyksen suuruus. Siksi onkin tärkeää vertailla lainat ennen niiden hakemista.

On myös mahdollista saada ensimmäinen nosto täysin ilman nostopalkkiota ja kuukausikorkoa. Jotkin lainapalvelut myöntävät ilmaisen ensinoston uusille asiakkaille. Esimerkiksi Suomilimiitti myöntää uusille asiakkaille korottoman ja kuluttoman ensinoston jopa 1000 euroon asti, kun taas Eurolimiitistä voi hakea ilmaisen lainan 500 euroon saakka.

Jos hakeaa lainaa liian hätäisesti ja ottaa sen vain ensimmäisestä paikasta, joka sitä tarjoaa, voi joutua maksamaan suuriakin summia ihan turhaan. Vertailemalla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa!

 

Miksi valita joustoluotto?

Joustoluotto on sopiva valinta sellaiselle, joka haluaa varmistaa, ettei äkilliset menot pääse yllättämään.

Se on pikavippiä joustavampi ja sopii arjen rahoituksiin kulutusluottoa paremmin. Koska joustoluoton voi avata täysin ilmaiseksi, voi sen hakea ennenkuin edes lainaa tarvitsee.

Kun sinulla on joustoluotto haettu valmiiksi, saat koska tahansa tulevaisuudessa nostettua lainaa tilille muutamissa minuuteissa. Lainan nostaminen onnistuu helposti vaikka puhelimella netin välityksellä. Useat yritykset tarjoavat nostoja myös tekstiviestillä, mutta usein ensimmäinen nosto tulee tehdä lainapalvelun verkkosivuilla.

Lainaa voi nostaa tilille todella nopeasti silloin kun tarve yllättää. Tämän jälkeen lainanhakija voi itse päättää, lyhentääkö lainaa takaisin pienemmissä kuukausierissä, koko lainan kerralla vai jotain siltä väliltä.