Euroloan

Palvelun arvosana

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hae jopa 10.000€ joustoluotto - Nosta lainaa tilille ympäri vuorokauden!

Euroloan yhteenveto

Euroloan tarjoaa asiakkailleen käyttöön jatkuvaa lainaa 100-10.000 euron luottorajalla.

Euroloanin joustoluotto on erittäin hyvä apu arjen erilaisiin rahoitustarpeisiin. Voit nostaa lainaa luottorajaltasi aina kun sitä tarvitset, mihin kellonaikaan tahansa.

Voit omalta joustoluotolta nostaa luottorajasi puitteissa lainaa tilille niin usein ja niin paljon kuin milloinkin tarvitset.

Kun maksat ainoastaan käytetystä lainasta, on Euroloanin joustoluotto hyvä vararahasto pahan päivän varalle. Mikäli et käytä lainaa, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan.

Silti sinulla on koska tahansa mahdollisuus nostaa lainaa tilille, jos tarve yllättää. Voit siis avata joustoluoton, vaikka et heti sitä tarvitsisikkaan. Luoton hakeminen ja avaaminen on täysin maksutonta ja kuluja kertyy vasta, kun teet nostoja.

Yleisimmät kysymykset

Kenelle Euroloan myöntää lainaa?

Euroloan voi myöntää sinulle lainaa, jos sinulla on

  • Ikää vähintään 20 vuotta
  • Suomen kansalaisuus, sekä vakituinen osoite Suomessa
  • Puhtaat luottotiedot
  • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne
  • Riittävä takaisinmaksukyky

Kuinka suuren luottorajan voin saada?

Suurin Euroloanin tarjoama luottoraja on jopa 10.000 euroa.

Tämä ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita että jokainen saa maksimi luottorajan. Hakijoille tehdään henkilökohtainen luottopäätös, joka perustuu hakijan elämäntilanteeseen ja hakemuksessa annettuihin tietoihin.

Luottorajan suuruuteen vaikuttaa siis hakijan ikä, tulot ja asumismuoto. Euroloan voi nostaa myöhemmin luottorajaasi, mikäli maksat lainasi ajoissa takaisin, eikä lainan takaisinmaksussa ole ongelmia.

Vaaditaanko lainalle vakuuksia?

Euroloan myöntää täysin vakuudetonta lainaa.

Lainan saamiseksi ei myöskään vaadita takaajia. Hakijan tulot voidaan kuitenkin tarkistaa, jotta varmistutaan hakijan takaisinmaksykyvystä.

Miten joustoluottoa maksetaan takaisin?

Euroloanin joustoluotto eroaa muista takaisinmaksussa siinä, että heillä kuukausierä on aina saman suuruinen ja sen koko määräytyy sinulle myönnetyn luottorajan perusteella.

Tietenkään sinulle ei kerry maksettavaa, ellet tee nostoja ja kuukausierä on pienempi, mikäli sinulla on avointa saldoa kiinteää kuukausierää pienempi määrä.

Voit katsoa kuukausierien suuruudet Euroloanin verkkosivuilta osoitteessa www.euroloan.fi.

Koska voin nostaa luottoa tilille?

Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, pääset tekemään ensimmäisen noston vaikka heti.

Ensimmäinen nosto tulee tehdä klo 7-23 välisenä aikana. Sen jälkeen voit jatkossa tehdä nostoja mihin kellonaikaan tahansa, vaikka keskellä yötä.

Pitääkö minun toimittaa mitään liitteitä?

Ei tarvitse!

Euroloan ei vaadi hakijoilta palkka-tai verotodistuksia. Lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Lainan siirtymiseen asiakkaan tilille vaikuttaa muutama asia.

Jos tilisi on Nordeassa, OP:ssa ja Danske Bankissa : Voit tehdä Hetinoston, jolloin rahat siirtyvät tilillesi heti, tai voit tehdä Pikanoston, jolloin rahat siirtyvät 6 tunnin kuluessa. Muussa tapauksessa rahat siirtyvät kahden pankkipäivän kuluessa. Huomaa, ettei Danske Bankin tilille voi tehdä Pikanostoa/Hetinostoa viikonloppuisin (pe klo 16 jälkeen).

Jos tilisi on Aktiassa tai Säästöpankissa: Rahat siirtyvät tilillesi arkisin klo 8–18.30 välisenä aikana parin tunnin sisällä. Muina aikoina rahat siirtyvät seuraavana pankkipäivänä.

Jos tilisi on S-Pankissa, POP-pankissa, Handelsbankenissa, Ålandsbankenissa ja muualla: Siirtämäsi summa on tililläsi 1–2 pankkipäivän kuluttua.

Yhteystiedot

Puhelin: 010 2171 011

Sähköposti: asiakaspalvelu@euroloan.fi

Avoinna: ma–su  24 h/vrk

Osoite:
Mash Finance Oyj
PL 211
Pohjoisesplanadi 37 A
00181 Helsinki

Sivuston osoite:
https://www.euroloan.fi

Kaikki arvostelut

There are no reviews yet. Be the first one to write one.